malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Helgen

Publicerad 2017-01-22 15:54:44 i Allmänt,


Linda kom och hämtade Ebbe på fredagen. Ebbe vinkade hej då och gick med stora steg med Linda till bilen. Knappt glad för henne. Mackan och hon fick äran och passa och vi åkte vidare på cup. 


Damlaget skulle spela och som dem gjorde det sen. Vidare från cupen och slutade på en tredjeplats. Bra jobbat. Lika mysigt att hänga med alla en fredagkväll och Krille, (mamma) hade köpt med fikakorg, såklart.

Klockan hade blivit halv elva när vi kom hem och vi somnade som två stockar. Som vanligt så saknar vi ihjäl oss efter honom när han sover borta även om man självklart vet att han har det mer än bäst med Mackan och Linda. 

Lördagen handlade om storstädning, gäller och passa på när lillhuliganen sover borta. Tror aldrig det varit så rent, under både soffan och säng. Tvätten upptvättade sen åkte Oscar till några kompisar för att kolla fotboll och jag åkte för att hämta Ebbe. 

Vi tackade för hjälpen och rullade vidare. Antingen hem eller ska vi hitta på något? Ringde till min moster och Hugo och frågade om dem skulle med till Leos lekland, knappt svåra dem. 

Fem minuter senare var vi på väg till Helsingborg. Sen gick dem två killarna loss. Upp och ner, ner och upp. Alla "djur" skulle klappas, allt skulle testas och mellan passen skulle det ätas pankaka. 

Efter två timmar var vi nöjda och rullade vidare hem. Där möttes vi av en Oscar som fixade tacos och en Johanna P sittandes på golvet. Efter en god middag och en Ebbe som absolut ska äta själv, (tack dagis), hamnade vi i soffan. 

På söndagen var det dags för slutspel med laget. Ebbe följde med och han och Penny höll låda fram tills det var en timme kvar. Båda somnade i vars en vagn. Dem är så söta att jag bara vill äta upp dem. 

Nu ska vi titta på handboll och mysa in den nya veckan. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela