malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Årskrönika 2015

Publicerad 2015-12-31 08:48:28 i Allmänt,

Egentligen tänkte jag bara skriva Ebbe men å andra sidan så hade väl det varit för tråkigt och det har hänt mycket på vägen till den 2 oktober. 

Efter en bortopererad äggledare och försvunnet hopp för att kunna bli gravid så fick 2015 världens kick när vi på alla hjärtans dag stod med stickan och ett sträck. Behöver jag säga mer än tårar. 

Fotbollsåret har väl inte varit någon hitt för min del, var med halva säsongen och sen lämnade jag in handduken och fokusera på annat. 

Vad det gäller fester och umgänge så har vi slagit på stora trumman. Vilket gäng vi blivit. Midsommar, kräftskiva och överraskningsfest. Vill inte byta ut någon och vi har verkligen mycket att bygga på. Jag som aldrig dansat nykter har överträffat mig själv och Ebbe har fått åka upp och ner till Linda Bengtzing och sommarhits. 

Babyshower hans med veckan innan Ebbe ville titta ut och jag kan inte med ord beskriva så glad jag blev och överraskad. Även där med alla underbara vänner och familj. 

Fotbollen för Oscars ska man ju inte klaga på. Klubben går upp i fyran, lyckan är total och jag och Linda har åkt Skåne runt och hejat på dessa gula giganter som tydligen aldrig slutar att förvåna en. Med minsta marginal kniper man sista platsen och nästa år kommer om det nu går bli ännu mer spännande. 

2016 kommer även prägla mina dagar med ett damlag. Jag har tillsammans med Tågarps AIK fått ihop ett fantastiskt gäng och jag vet redan nu att det kommer spridas en massa kärlek. Att jag ännu en gång startar upp något känns ju inte dumt och jag slutar aldrig förvånas över vad min familj lyckas med. Jag är stolt. 

Familjen har nu vuxit och Ebbe har kommit till världen. Jag vet att jag sagt detta flera gånger med det är med en tår i ögat som jag aldrig slutar förvånas över alla kärlek som ni ger oss och Ebbe. Från familjemedlemmar till kompisar runtom oss. Minns på årsfesten när det spelades upp en film från det gångna fotbollsåret och helt plötsligt dyker Ebbe upp i bild, vilket jubel, jag blir rörd. 

Jag valde att gå ut och berätta om min våldtäkt, berätta för att hjälpa någon, berätta för att hjälpa mig. Visa att detta är något som händer. Visa att det faktiskt händer runt om er. Jag är stolt över mig själv och glad att jag kommit en bra bit på vägen. 

Jag vill tillslut säga till alla som kämpar med att skaffa barn, jag håller tummarna för er, jag kämpar med er och jag vet vad ni går igenom. Att hoppas på att 2016 kommer bli en ännu större babyboom än vad 2015 varit. Tro mig, mirakel händer, mitt mirakel heter Ebbe Herbing och han har visat mig vad livets mening är. 

Gott nytt år, vad rädda om varandra och låt 2016 innehålla mycket kärlek. 




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela