malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Förskola till Ebbe, check

Publicerad 2016-09-30 21:31:22 i Allmänt,

Alltså jag svävar på moln. Eller så känns det som att jag har vunnit en boxningsmatch eller städat hela huset. Men jag har inte gjort något av det, Ebbe har fått klart med förskola. I december börjar mammas kille på Ur och Skur.

Tror ingen är gladare än jag. I onsdags när jag pratade med förskolan så bad dem mig återkomma på fredag efter klockan tre, då skulle allt vara klart. Idag när jag ringde så var jag som ett barn på julafton.

Avslutade samtalet med att berätta att hon precis gjort hela min fredag. Men fredagen har faktiskt i sig varit superbra.

Jag fick en tid hos tandläkaren vid elva, slängde iväg ett sms till min mormor och morfar och frågade om dem kunde sitta barnvakt. Eftersom dem är bäst så var det inga problem.

Dem fixade till tanden till nästa tid, då den ska rotfyllas. När jag kom hem låg Ebbe hos mormor och drack välling. Jag frågade om dem ville följa med till Ikea och bilen rullade norrut fem minuter senare.

Ebbe somnade i bilen vi lyfte över honom och åt lunch i restaurangen. Gick en sväng, köpte åtta meter tyg som jag ska ha till duk på Ebbes kalas. Vi fixade även hängare till Ebbes ytterkläder, blev så bra.

Morfar hjälpte mig att sätta upp det. Hugo och Janet kom på besök och Ebbe fick leks av sig. Vi badade lillkillen sen åkte vi och handlade. Oscar slutade inte förrän åtta idag.

Jag gjorde tacos och somnade sedan Ebbe lagom till Oscar kom hem. Nu är hela huset tänt på ljus, vi har precis ätit tacos och kollar på "en man som heter Ove. Som Naomi skulle ha sagt, detta är lajvet.

Dem tog en lite selfie också.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela