malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Mirakelungen

Publicerad 2016-05-31 14:32:41 i Allmänt,



Igårkväll sa jag till Oscar att sova i soffan. Jag visste inte om Ebbe skulle sova alls och han skulle upp tidigt och jobba. Efter lite övertalande så somnade Oscar i soffan.

Jag och Ebbe tog sängen. Innan vi gick och la oss hade Oscar öppnat alla fönster för att vädra och få in frisk luft, fy tusan vad varmt det blir på ovanvåningen. 

Vi hade lite problem och få honom och somna. Men vid halv elva var han helt slut. Sen sov han. Vakande till vid fem tiden, kollade läget lite sen sov han till halv tio. 

När han sedan vakande, jag låssas alltid att jag sover, så kröp han fram till mig och la handen på kinden. Man kan säga att han väcker mig. Känns skönt och veta. 

Han är sig själv igen, mirakelfrisk kan man säga. Tror han fått det av sin morbror. Han blir alltid jättesjuk en dag, sen är det över. 

Vi åt lite gröt sen var det dags att prova min morsdagpresent, mina nya skor. Så varmt ute. Satt på Ebbe shorts och T-shirt. Sen promenerade vi bort till Emelie och Penny. 

Vi gick en halvmil. Kan säga att vi inte är tysta två sekunder när vi är ute och går. Ni som känner oss kan ju intyga. När vi kommit halvvägs så kollar jag ner på Ebbe. (Han är vänd så han sitter och kollar framåt.) 

Då har han somnat. Älskade unge, sittande och allt. La honom ner sen sov han resten av tiden. Vi sa hej då till töserna och promenerade hem, precis innan regnet kom. För att inte nämna åskan... 
 
Nu leker Ebbe på golvet, nyfiken på livet igen och jag är glad att han inte är sjuk längre. 

Mina nya skor och en sovande Ebbe. Så bra med ett "titthål", så man kan ha lite koll. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela