malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Årskrönika 2016

Publicerad 2016-12-31 10:00:00 i Allmänt,

Då var ännu ett år slut och jag har bara åkt med, försökt ta vara på dagarna men som vanligt har allt bara flugit förbi och här sitter  jag sista timmarna innan tolvslaget. 

Mammaledigheten är över, Ebbe har börjat på dagis och jag har fortfarande inte förstått att jag har en son, inte på riktigt. Han är faktiskt inte till låns utan han är vår. 

Året kickade vi igång med dop för Ebbe Ingvar Bertil. Namnen har vi tagit från hans gammel morfar/farfar. Detta var en hemlighet för alla och jag tror någonstans att det inte fanns ett öga torrt. 

Farfar Bertil höll det finaste tal där han hälsade både mig och Ebbe till familjen. Jag vet att jag satt bredvid min moster och ingen av oss kunde titta på varandra för då kanske vi brötigt ihop totalt i tårar.

Farfar Bertil ja. Han tillsammans med farmor Anita valde att tillsammans sjunga på sin sista vers och lämna tillsammans 2016 vår jord för att återförenas på någon annan. Jag fick en farmor och farfar och trots deras flytt så kommer dem alltid bo ett stenkast bort, till havs. 

Min mammaledighet har jag tagit tillvara på. Ebbe har jag lärt allt jag kan, han har gått från att vara en liten plutt till en ett åring som definitivt vet vad han vill. En bestämd herre med ett hjärta av guld. 

Jag har startat ett fotbollslag som tog klivet upp redan första året, om jag är stolt? Ett gäng som tillsammans formats och lärt varandra att hjälpas åt och ställa upp. Att känna stolthet till den gula tröjan. 

Jag har börjat jobba igen och Oscar tog över papparollen på riktigt. Som han gjorde det. Jag visste så klart att han skulle klara det bra men han slutar aldrig förvåna mig den mannen. 

Sen har sjävklart fyra flyttar ägt rum detta år, tre av dem flyttarna skulle totalrenoveras. Ja, vi har diskuterat om vi ska starta flyttfirma alternativ renoveringsfirma.  

Jag ser tillbaka på ett fint år. Återigen en familj som jag tillsammans med Oscar älskar. Vi har mycket och se framemot och jag längtar redan efter starten till ett nytt kapitel i våra liv. 

Gott nytt år!

Vi vinkar hej då till 2016.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela