malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Akuten

Publicerad 2017-01-31 20:50:31 i Allmänt,


Tisdagskvällen slutade med ett besök på akuten. Jag kom hem från jobbet och möts av en Ebbe som hade ett stort hack i hakan. Huliganen hade kastat sig ner från sängen och rätt in i sängbordet. 


Min mamma hade fått stopp på blödande men såret var helt öppet. Min mamma stressar aldrig upp sig men när jag möts av att hon säger att vi borde åka in då är det allvar. Var åker man, akuten? 

Vi försökte först på akuten i Landskrona men dem tog inte emot barn, så bilen fick rulla till Helsingborg istället. 

När vi väl kommer dit är där så mycket folk och Ebbe hade återigen fått tröjan fylld med blod. Vi hade dock tur och kom in snabbt. Fick träffa en fantastiskt sköterska som tog sig en titt. 

Plötsligt kommer det in en annan kollega och ber henne följa med. Vi satt kvar och en otålig Ebbe blev nersläppt på marken. Han gick och tittade lite i rummet vände sig om och gick rakt in i kanten av skrivbordet, men lilla älsklingen, ingen bra dag idag inte.

Det hela slutade med att han tejpades och vi fick med oss strips hem. När vi sedan sa hej då och vi vinkade på sköterskan så sa hon bara, "tro mig det är inte sista gången ni är här." 

Tror nog att hon har pågar själv. Tack igen sjukvården och Sverige, ni är bäst! 




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela