malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Måndag, dessa måndagar

Publicerad 2016-10-31 19:07:18 i Allmänt,

Jag fixade det. Kom upp i tid, duschade i lugn och ro. Lyssnade på ljudbok samtidigt som jag borstade tänderna och klockan stod på tio över sju.

Jag kan inte åka till jobbet redan? Så fick svänga inom Statoil och tanka. Självklart, som alltid, hade Oscar lämnat en otankad bil, story of my life.

Väl på jobb var det blandade känslor. Samtidigt som jag tyckte att det bara var så länge sedan kändes det som jag bara varit bort i några veckor. Träffade mina nya arbetskollegor och de kändes lika tokiga som jag, perfekt.

Arbetsdagen gick fort och jag rullade hem med ett lugn i kroppen. Väl hemma gick Ebbe runt i förkläde, Oscar gjorde mat och allt var som det skulle vara.

Ebbe hälsade på sin mamma sen hade han viktigare saker och göra som att hämta grisen eller flodhästen. Jag och Oscar kunde äta i lugn och ro medan Ebbe gick runt och höll på med sina djur.

Ebbes faster hade varit hos tandläkaren med honom idag. Han hade haft så fina tänder för sin ålder. Visade lite tips på hur man ska borsta och förklarade vad han inte ska äta eller dricka.

Tror vi är rätt så säkra på vad som är bra och inte bra för honom. Pärondricka dricker vi någon gång i månaden annars är det vatten eller mjölk. Maten äter han som oss men lite mer kolhydrater.

Livet med en familj som hjälper till, så lyckligt lottad.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela