malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

En ny resa

Publicerad 2016-08-31 04:43:56 i Allmänt,

Nu är sommaren över för denna gång. Vi har ätit, druckit och ätit lite till. Fyra veckor utan måsten, utan ångest eller träning. Fyra perfekt veckor. Nu är dem veckorna över och vi säger hej verkligheten.

Vi tänkte boka en ny resa. En ny viktresa som ska ta oss tillbaka till det ställe vi var på sist. Det stället kallades motivation och "ingen löser det till dig".

Tyvärr är det nästan fullt på planet och det är, tro mig, verkligen svårt och få en plats, men första två veckorna står vi på reserv. På en listan som kollar att folk verkligen vill resa dit och tro mig, det vill vi.

Vi började förra måndagen. Tyvärr är min fot skadad så någon riktigt träning kan jag inte prestera men som alla vet så är kosten nästan viktigare och kan jag dra det strået till stacken så står jag nästan i incheckningen.

Första veckan hamnade vågen på -2,1. Måndag till fredag morgon. Jag vet att det ska den göra annars är det något fel. Byter du kost radikalt så ska det synas. Första veckan är bara vätska.

Dem första två veckorna är snart över och man kommer snabbt in i det. Speciellt när man faktiskt redan packat väskan, satt på tappa bort adresserna. Vill vi resa så ska vi resa.

Där stannar faktiskt min dagbok om vår resa till resan. Jag tänker inte nämna det mer. Jag återkommer om två månader. Då hoppas jag att jag sitter på ett viktplan, att jag kommer ner på en viktstrand, att jag är viktnöjd.

Hej då kolhydrater, jag kommer inte sakna dig för jag är så in i helvetes trött på dig.

Här är min inspirationsbild, kan jag lyckas en gång till?

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela