malinebbe.blogg.se

Malin Evelina här, mamma till tre pojkar. Ebbe den äldsta och Sigge och Tage, tvillingar. Häng på!

Älskade kött

Publicerad 2017-02-09 19:51:26 i Allmänt,


Ebbe har varit hemma halva veckan. Hosta och trötthet blandad med surpuppa. Ingen bra kombo, mormor och Ebbe, superkombo. Mamma har kommit in vid sex tiden när jag gått upp och tagit Ebbe. 


När ens barn är dålig och man inte vet vad som är fel och dem inte kan prata är det precis som något i en går sönder. Man vill ta över allt på en själv. Ebbe är verkligen inte den sjuka personen men en jobbig hosta knäcker honom. 

I tisdags var jag hemma med honom. En rastlös själ som inte bara kunde vara hemma. Jag bestämde att vi skulle åka ut till mamma. Sen åkte vi vidare till Malmö och Bulltofta kött, någon som varit där? 
 
Ebbe kom ut och fick luft och framför allt rastades lite. Hans gammelmormor och morfar var också med. Väl där fanns det allt, korv, revben, ryggbiff, snitzel, hamburgare och mycket mer. 

Vi bestämde oss för en viss köttlåda. En present från mamma. Vem kan inte bli överlycklig av en köttlåda? Hur mycket mat som helst. 

Där fanns: 2 kg färs, 4 kg korv, 1 kg snitzel, 1 kg grytkött, 1 kg kotlett och 2 kg kassler. Allt detta för femhundra kronor. Vem behöver blommor liksom. Hon är bra hon. 

Väl hemma ordnade Oscar snitzel. Det var bara så gott. Ebbe åt två potioner och vi firande min födelsedag någon dag försent. Helt perfekt. 

Nu har Ebbe varit hemma i två dagar med mormor och är redo för dagis igen imorgon. Tror dem kommer bygga snögubbar och göra snöänglar. Får nog klä honom i underställ.



Ebbe vaktade dörren i köttaffären
Utflykt med mormor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela